Login: Email  Adgangskode  Husk meg Glemt kodeord »
public: TrueSendt ut avwww.Get2Press.dk d. 25 november 2009 « Tilbake til forsiden
Å møte hverandre - Enkle samtaler for en bedre fremtid
BOKNYHET om dialog fra Flux forlag. Boken forteller at vi kan forandre verden hvis vi begynner å snakke med hverandre igjen. Forfatteren viser hvilken sprengkraft som ligger i enkle, ærlige samtaler mellom vanlige mennesker – bare vi tar oss tid til å lytte.
BOKNYHET om dialog fra Flux forlag.

Boken forteller at vi kan forandre verden hvis vi begynner å snakke med hverandre igjen. Forfatteren viser hvilken sprengkraft som ligger i enkle, ærlige samtaler mellom vanlige mennesker – bare vi tar oss tid til å lytte.
Boken tilbyr innsiktsfulle råd om hvordan vi skal starte samtaler og har flere forslag til samtaleemner som kan gi rik og meningsfull utveksling.

Den amerikanske organisasjonsrådgiveren Margaret Wheatley – med over 30 års erfaring som spenner fra fattige landsbysamfunn til politiske toppledermøter – forteller hvordan felles bekymring for nærmiljøet vårt kan utløse gjennomgripende forandring. Men den fruktbare samtalen som skaper folkebevegelser og regimeskifter krever at vi går i oss selv, at vi tør å si hva vi mener, og evner å lytte til hva andre har å si oss. Dette er noen av temaene hun ber oss tenke gjennom:

• Hva kan jeg gjøre for å skape forandring?
• Når har jeg opplevd å virkelig lytte?
• Er jeg villig til å engasjere meg i verden rundt meg?
• Hvordan skal vi overvinne frykt og fordommer som hindrer oss i å møte hverandre?
• Hva er mitt unike bidrag?
• Kan jeg være fryktløs?

Margaret Wheatley arbeider for å skape sunne, levedyktige organisasjoner der mennesker blir sett på som en ressurs, og ikke et problem.

For anmeldereksemplar kontakt forlaget på 22 20 55 20 eller e-post flux@flux.no

Å møte hverandre er den åttende boken fra Flux forlag som bærer Eco-Libris merket. Eco-Libris er et grønt initiativ som gjør det mulig for forlag å gjøre noe fornuftig og overkommelig som påvirker vår fremtid: å plante trær for de bøker vi selger eller et antall trær for hvert opplag vi trykker. Til nå har vi plantet nesten 9.000 nye trær!
Ytterligere informasjon
Flux forlag Flux forlag
Trine-Line Biong
Tlf.: 936 13 621
Fax: 22 20 55 10
www.flux.no
trineline@flux.no trineline@flux.no
Filer og bilder Filer og bilder
Wheatley_M.jpg
ECO_nye_traer.jpg
Flux_forlag.jpg
Skriv ut pressemelding Skriv ut
Send pressemelding Send pressemelding
Hent som Word Hent som Word
Flere pressemeldinger Flere pressemeldinger